skip to Main Content

NEI=coaching:

NEI betekent Neuro Emotionele Integratie.
NEI is in 1995 ontwikkeld door de arts Roy Martina.
NEI is een effectieve genezingsmethode voor sterk uiteenlopende klachten. Leerproblemen, gebrek aan zelfvertrouwen, onhandelbaar zijn, nagelbijten, nachtmerries, examenvrees, stress, migraine, aambeien, fibromyalgie, sportblessures, astma, hooikoorts, allergieën, roken enz., worden zodanig behandeld dat klachten verdwijnen.

“Heb je last van faalangst en ziet iedere nieuwe onderneming er uit als een berg?
Met NEI-therapie ruim je de blokkade op die jouw angst veroorzaakt. Daarnaast leer ik je om te vertrouwen op je eigen kunnen, zodat jij de volgende uitdaging glansrijk doorstaat”

Klachten:

Veel klachten hebben een emotionele oorzaak. Alles wat wij meemaken, de leuke maar ook de minder leuke dingen in ons leven, worden opgeslagen in het celgeheugen van ons lichaam. Niet verwerkte emoties werken verzwakkend op onze organen, omdat deze emoties, als blokkades werken, die de energietoevoer naar onze organen stagneren. Met een NEI behandeling worden deze emoties op een snelle en eenvoudige manier opgeruimd, zonder dat de situatie herbeleeft hoeft te worden. Hierdoor gaat de energie weer goed doorstromen en kunnen organen zich weer herstellen. Ons lichaam is in staat zich te herstellen tot op zeer hoge leeftijd.

“Lig je ’s nachts te malen en te piekeren? Begin je moe en duf aan je dag? Met de NEI-therapie kom ik snel achter de oorzaak van jouw slaapproblemen. Is de oorzaak opgeruimd en gebruik je de handvatten die ik je bied, dan slaap jij ’s nachts weer lekker door en sta je uitgerust en energiek op.”

Automatische piloot:

Het schijnt dat wij 88% van onze handelingen onbewust doen! Dat betekent dat het onbewuste een zeer grote invloed op ons heeft. Al onze handelingen worden beïnvloed door onze conditioneringen; gewoontes, patronen die ontstaan zijn door onze opvoeding en wat wij in het leven meegemaakt hebben. Een NEI behandeling doorbreekt deze conditioneringen in je onbewuste waardoor het gemakkelijker wordt om bewust de dingen anders te doen. Dit zorgt ervoor dat het je na een NEI behandeling wel lukt om te stoppen met roken, je wel zelfverzekerd ergens op af durft te stappen, het afvallen je nu wel slaagt, je rustiger kunt reageren in stressvolle situaties enz.

Trauma:

Bij traumatische gebeurtenissen zorgt een NEI behandeling ervoor dat de emotionele lading van deze gebeurtenissen afgaat. Ik hoor mensen vaak zeggen: “De gebeurtenis is er nog steeds, maar ik voel mij daarin rustiger en evenwichtiger”. Dit komt omdat een NEI behandeling ervoor zorgt dat het gevoel (het onbewuste) in balans komt met het verstand (het bewuste). Een NEI behandeling brengt rust en harmonie.

Baby’s en jonge kinderen:

Baby’s en jonge kinderen zijn prima met NEI te behandelen, dit gebeurt dan via een derde persoon, die zich concentreert op het te behandelen kind. Huilbaby’s, reflux, eczeem, benauwdheid, langdurige verkoudheid, onhandelbaar gedrag, bedplassen, angstdromen, verlegenheid, faalangst, etc., zijn voorbeelden waarmee ik goede resultaten behaalde.

Dieren:

Een NEI behandeling is ook heel goed toe te passen op dieren. Afwijkend gedrag bij dieren, bijv. agressie, nervositeit, in huis plassen, zijn door middel van NEI goed te behandelen. Dieren worden behandeld via een derde persoon, die zich concentreert op het te behandelen dier.

Wil je meer weten over de NEI therapie of vraag je je af of de NEI behandeling voor jou kan werken? Neem contact met me op.

 

X